Как да ни намерите

HowToGetHereBg

Новини

Само при нас групов лов на дива свиня в БИРП п-в Острец от 01-Октомври до 28-Февруари.

Времето в региона

   

Услуги

Професионално фото и видео заснемане.

Филм Презентация

youtube logo

 
Lodge Gorski Dom 0022IMG 2323 R

"Разтваря крепостта вратите пак
От полъха на ветровете,
Ела и сам послушай ти
легендата на вековете.

Lodges TitleBgElenite

Хижа "Елените" е била любимо място за отдих на Тодор Живков и на много други висши политици от Съветският съюз и Западна Европа.
Намира се на 1200 м. надморска височина в местността „Йорданови ливадки“ в сърцето на Балкана сред девствена природа.
DSCN1928

Построена е около ствола на вековна ела, съществувала още през 63-та г. запазена и до днес, около която се вие стълба, водеща към стаите за отдих, а именно 5 дизайнерски спални, изработени изцяло от естествени материали: дърво, камък и стъкло, с индивидуални санитарни възли.
За допълнителният комфорт на почиващите сме осигурили руска баня и басейн със живописен изглед към връх Чумерна. На ваше разположение са още моторни шейни и яздитни коне, които ще ви понесат из дебрите на Твърдишкия Балкан.
Любителите на прясна риба могат да си поръчат жива пъстърва от намиращия се в подножието на планината развъдник.

Цени - Елените

LodgesTitleBgGorskiDomBg
Намира се на около 1200м. надморска височина в източната част на Стара Планина и е ситуирана на националната туристическа пътека връх Ком - нос Емине, на 50км. от гр.Сливен, 150км. от пристанище Бургас и на 250км. от столицата ни - София.
Хижа „Горски Дом“ представлява двуетажна масивна сграда, електрифицирана и водоснабдена със собствен планински водоизточник. Капацитетът на хижата е от 12 – 15 легла, разположени в 3 двойни и 3 единични стаи, всяка със самостоятелен санитарен възел. В стилно обзаведената трапезария може да се насладите на богато меню от напитки и майсторски приготвени блюда.
За допълнителният комфорт на гостите в момента се изготвя спа център, който ще бъде напълно модернизиран и оборудван със студио за масаж, джакузи и сауна. А за привържениците на спорта предоставяме зала с възможности за занимания по фитнес и йога. Любителите пък на екстремни спортове могат да подкарат двете ни моторни шейни по планинските пътища, намиращи се в околността.
Районът предоставя възможност както за летен така и за зимен туризъм, за отдих след ловен излет или празнуване и почивка сред природата. В непосредствена близост до мястото се намира „Хайдушка поляна“, където всяка година се посреща празникът на Твърдица, подходяща също така за къмпинг, игри или барбекю. Балканският кръг от шампионата на Рали Твърдица - Елена може да бъде наблюдавано именно от тук….

Цени - Хижа "Горски дом"